assistanskoll

Bara ett klick till ett bättre liv...

Vi matchar dig som har personlig assistans till rätt assistansbolag

Lämna dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss på det sätt du önskar.

Vill du byta assistansbolag?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Därför ska du anlita oss som assistansförmedlare!

I Sverige finns det över 1000 assistansbolag att välja mellan och det kan många gånger vara mycket svårt och tidskrävande att hitta det assistansbolag som passar bäst utifrån just dina behov och dina krav. Alla Assistansbolag är olika med olika erbjudanden, det samma gäller för den som har personlig assistans, alla är olika och har olika behov.

Kostnadsfri assistansförmedling

Assistansmatchning är en oberoende och kostnadsfri tjänst för dig som har eller av olika anledningar är på väg att få eller precis har fått beslut om personlig assistans. Vårt uppdrag är att hjälpa dig till det assistansbolag som passar just dig allra bäst. Du låter oss med vår kunskap och erfarenhet göra det svåra och tidsödande jobbet att hitta rätt assistansbolag till dig.

 

Kontakta Assistansmatchning

 

Det första du behöver göra är att kontakta oss, det gör du bäst genom att fylla i kontaktformuläret, skicka mail eller ringa. Inom 24 timmar tar vi kontakt med dig och påbörjar arbetet med att matcha dig till rätt assistansbolag.

Så funkar Assistansmatchning

Vi gör ditt val enkelt, tryggt och anpassat efter just dina behov.

Kontakta oss

Du kontaktar oss enkelt genom att fylla i dina kontaktuppgifter ovan och väljer sedan på vilket sätt du vill bli kontaktad av oss. Inom 24 h återkommer vi till dig, oftast mycket snabbare. Vi hjälper dig helt förutsättningslöst, oberoende och självklart kostnadsfritt.

Matchning

Tack vare vår erfarenhet och kunskap om branschens bolag och vårt noggranna grundarbete kan vi tillsammans koncentrera oss på din situation och hur du vill ha din assistans. Därefter tar vi med hjälp av vårt matchningsverktyg fram det bolag som matchar dina krav och behov bäst.

Du väljer

Nu är det dags att träffa det bolag som vi anser matchar dig bäst. Ni träffas och du får all information av bolaget och ni går igenom förutsättningarna för ert samarbete. En viktig del i mötet är även att du får en personlig känsla av hur ni passar tillsammans, är det en perfekt matchning så skriver ni avtal.

Uppföljning

Vi har ett effektivt matchningsverktyg för att allt ska bli rätt från början. Men du kan känna dig lugn och trygg, vi följer löpande upp hur det fungerar för dig i ditt nya bolag.

Vi vill att din assistans ska vara en perfekt match över tiden.

Om Assistansmatchning

Vi som arbetar med Assistansmatchning är Staffan Juliusson och Matz Ekman. Vi har tillsammans över 20 års erfarenhet av personlig assistans genom våra tidigare arbeten i några av Sveriges ledande assistansföretag.

Byta till rätt assistansbolag

Det finns många med personlig assistans som inte är helt nöjda med sin nuvarande anordnare, det kan vara allt från rekryteringsproblem, vikarier, personkemi, ekonomi, relationer mm. Även förändringar i livet eller förändringar hos ditt nuvarande assistansbolag kan göra att det finns anledning att se över om du verkligen har rätt assistansbolag.

Många upplever det som krångligt och väldigt tidsödande att söka efter ett nytt assistansbolag, det kan många gånger göra att man blir kvar trots att det inte fungerar bra.

Assistansanordnare

Assistansmatchning är ett helt nytt sätt för dig med personlig assistans att hitta det assistansbolag som är rätt för just dig, utan att du själv behöver lägga så mycket tid. Varje person med personlig assistans har olika behov och önskemål och att då hitta rätt bland över tusen assistansbolag upplever många som mycket svårt. Assistansmatchning gör det enkelt för dig. Det enda du behöver göra är att ta kontakt med oss, vi hjälper dig sedan hela vägen till det rätta assistansbolaget för just dig och de behov och önskemål som du har.

När du sedan har bytt assistansbolag så fortsätter vi löpande att följa dig och det assistansbolag du valt för att säkerställa att allt blir så bra som du ville ha det och som vi lovat.

Börja med att kontakta oss, resten fixar vi.

Vår erfarenhet

Vi som arbetar med Assistansmatchning heter Staffan Juliusson och Matz Ekman. Vi har tillsammans arbetat med personlig assistans i över 20 år. Vi har träffat och arbetat med hundratals brukare och anhöriga och vi har stor kunskap och erfarenhet från branschens assistansbolag och assistansanordnare.
Vi hoppas att du skall ge oss förtroendet att hjälpa dig att hitta rätt assistansbolag och genom vår kunskap och erfarenheter ska du känna dig trygg med vår matchning.

Det är därför Assistansmatchning.se behövs

Vi står bakom Assistansmatchning

staffan juliusson assistansmatchning

Staffan Juliusson

Jag har många års erfarenhet av personlig assistans genom mitt tidigare arbete i ett av Sveriges större assistansbolag. Har fått vara med och hjälpa många personer och även familjer att få ett bättre liv. Det vill jag gärna fortsätta med genom assistansmatchning.

Min fritid ägnar jag till stor del åt familjen, lagar gärna mat och älskar att åka längdskidor, även när det sitter hjul under.

matz ekman assistansmatchning

Foto: Ulf Hjelting

Matz Ekman

Min start i assistansbranschen var genom att hjälpa vänner att få personlig assistans till sin son. Personlig assistans betyder så mycket för många människor, med min kunskap och erfarenhet vill jag genom Assistansmatchning hjälpa människor att göra “rätt val” för sin assistans, så de får bästa möjliga liv.

När man älskar det man jobbar med, ägnar man mycket tid åt just det. Men jag älskar även min härliga familj, med hustru, 4 barn och 2 barnbarn. Gemensamt med Staffan, har jag förutom intresset för Assistansmatchning, även skidor och matlagning.

Vi kvalitetssäkrar

För att du skall kunna lita på att Assistansmatchning verkligen hittar rätt assistansbolag till dig så ställer vi höga krav på de bolag som vi väljer att ansluta till vår tjänst.

assistansmatchning assistansförmedling

Vi kan personlig assistans!

Vi gör noggranna kontroller av samtliga våra anslutna bolag. Bla måste bolagen givetvis vara godkända av IVO, inga restförda skatter eller andra avgifter till Skatteverket. De får inte ha förbrukat sitt eget kapital och skall vara skuldfria hos Kronofogden. Vi kravställer även att det finns kollektivavtal med avtalade försäkringar. Öppen och transparent information, det skall vara enkelt för kunder och anhöriga att hitta relevant information på bolagens hemsidor. Vi får även löpande in nya omdömen och referenser på bolagen av befintliga brukare. Vi genomför våra kontroller av bolagen i samarbete med ett kreditupplysningsföretag.

Krav på assistansbolagen

  • Marknadsledande villkor
  • Transparent redovisning
  • Godkänd för F-skatt
  • Godkända av IVO
  • Skuldsaldo 0 kr
  • Godkänd kredithistorik
  • Kollektivavtal
  • Försäkringar

Vi matchar dig till rätt assistansbolag.

assistansmatchning-small-4-vit

Kundtjänst: 020-290 900
E-post: info@assistansmatchning.se

© 2019 Assistansmatchning. DGA i Örebro AB, Org nr 559174-5046