Om Assistansmatchning

Vi som arbetar med Assistansmatchning är Staffan Juliusson och Matz Ekman. Vi har tillsammans över 20 års erfarenhet av personlig assistans genom våra tidigare arbeten i några av Sveriges ledande assistansföretag.

Byta assistansbolag

Det finns många med personlig assistans som inte är helt nöjda med sin nuvarande anordnare, det kan vara allt från rekryteringsproblem, vikarier, personkemi, ekonomi, relationer mm. Även förändringar i livet eller förändringar hos ditt nuvarande assistansbolag kan göra att det finns anledning att se över om du verkligen har rätt assistansbolag.

Många upplever det som krångligt och väldigt tidsödande byta assistansbolag, det kan många gånger göra att man blir kvar trots att det inte fungerar bra.

Assistansanordnare

Assistansmatchning är ett helt nytt sätt för dig med personlig assistans att hitta det assistansbolag som är rätt för just dig, utan att du själv behöver lägga så mycket tid. Varje person med personlig assistans har olika behov och önskemål och att då hitta rätt bland över tusen assistansbolag upplever många som mycket svårt. Assistansmatchning gör det enkelt för dig. Det enda du behöver göra är att ta kontakt med oss, vi hjälper dig sedan hela vägen till det rätta assistansbolaget för just dig och de behov och önskemål som du har.

När du sedan har bytt assistansbolag så fortsätter vi löpande att följa dig och det assistansbolag du valt för att säkerställa att allt blir så bra som du ville ha det och som vi lovat.

Börja med att kontakta oss, resten fixar vi.

Vår erfarenhet

Vi som arbetar med Assistansmatchning heter Staffan Juliusson och Matz Ekman. Vi har tillsammans arbetat med personlig assistans i över 20 år. Vi har träffat och arbetat med hundratals brukare och anhöriga och vi har stor kunskap och erfarenhet från branschens assistansbolag och assistansanordnare.
Vi hoppas att du skall ge oss förtroendet att hjälpa dig att hitta rätt assistansbolag och genom vår kunskap och erfarenheter ska du känna dig trygg med vår matchning.

Det är därför Assistansmatchning.se behövs

Vi står bakom Assistansmatchning

staffan juliusson assistansmatchning

Staffan Juliusson

Jag har många års erfarenhet av personlig assistans genom mitt tidigare arbete i ett av Sveriges större assistansbolag. Har fått vara med och hjälpa många personer och även familjer att få ett bättre liv. Det vill jag gärna fortsätta med genom assistansmatchning.

Min fritid ägnar jag till stor del åt familjen, lagar gärna mat och älskar att åka längdskidor, även när det sitter hjul under.

matz ekman assistansmatchning

Foto: Ulf Hjelting

Matz Ekman

Min start i assistansbranschen var genom att hjälpa vänner att få personlig assistans till sin son. Personlig assistans betyder så mycket för många människor, med min kunskap och erfarenhet vill jag genom Assistansmatchning hjälpa människor att göra “rätt val” för sin assistans, så de får bästa möjliga liv.

När man älskar det man jobbar med, ägnar man mycket tid åt just det. Men jag älskar även min härliga familj, med hustru, 4 barn och 2 barnbarn. Gemensamt med Staffan, har jag förutom intresset för Assistansmatchning, även skidor och matlagning.

Vill du byta assistansbolag?

Vi på assistansmatchning hjälper dig hitta rätt!

assistansmatchning-small-4-vit

Kundtjänst: 020-290 900
E-post: info@assistansmatchning.se

© 2019 Assistansmatchning. DGA i Örebro AB, Org nr 559174-5046