Vi hjälper dig att välja rätt assistansbolag
Oberoende, tryggt, kostnadsfritt
Ring oss!
020 - 290 900
Maila oss!
info@assistansmatchning.se
020 - 290 900
info@assistansmatchning.se

Vi hjälper dig att välja rätt assistansbolag

Kontakta oss

Vad är Assistansmatchning.se

Assistansmatchning är ett helt nytt sätt för dig med personlig assistans att hitta det assistansbolag som är rätt för just dig, utan att du själv behöver lägga så mycket tid. Varje person med personlig assistans har olika behov och önskemål och att då hitta rätt bland över tusen assistansbolag upplever många som mycket svårt. Assistansmatchning gör det enkelt för dig. Det enda du behöver göra är att ta kontakt med oss, vi hjälper dig sedan hela vägen till det rätta assistansbolaget för just dig och de behov och önskemål som du har.

När du sedan har bytt assistansbolag så fortsätter vi löpande att följa dig och det assistansbolag du valt för att säkerställa att allt blir så bra som du ville ha det och som vi lovat.

Börja med att kontakta oss, resten fixar vi.

Assistansmatchning

Så här fungerar det

Vi gör ditt val enkelt, tryggt och anpassat efter just dina behov.

1. Kontakta oss

Du kontaktar oss enkelt genom att fylla i dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret och väljer sedan på vilket sätt du vill bli kontaktad av oss. Inom 24 h återkommer vi till dig, oftast mycket snabbare. 

Vi hjälper dig helt förutsättningslöst, oberoende och självklart kostnadsfritt.

2. Matchning

Tack vare vår erfarenhet och kunskap om branschens bolag och vårt noggranna grundarbete kan vi tillsammans koncentrera oss på din situation och hur du vill ha din assistans. Därefter tar vi med hjälp av vårt matchningsverktyg fram det bolag som matchar dina krav och behov bäst.

3. Du väljer

Nu är det dags att träffa det bolag som vi anser matchar dig bäst. Ni träffas och du får all information av bolaget och ni går igenom förutsättningarna för ert samarbete. 

En viktig del i mötet är även att du får en personlig känsla av hur ni passar tillsammans, är det en perfekt matchning så skriver ni avtal.

4. Uppföljning

Vi har ett effektivt matchningsverktyg för att allt ska bli rätt från början. Men du kan känna dig lugn och trygg, vi följer löpande upp hur det fungerar för dig i ditt nya bolag.

Vi vill att din assistans ska vara en perfekt match över tiden.

Vi hjälper dig att välja rätt assistansbolag

Oberoende, Tryggt och Kostnadsfritt
Kontakta oss idag!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram