Vi hjälper dig att välja rätt assistansbolag
Oberoende, tryggt, kostnadsfritt
Ring oss!
020 - 290 900
Maila oss!
info@assistansmatchning.se
020 - 290 900
info@assistansmatchning.se

Över 1000 Assistansanordnare godkända av IVO

Över 1000 Assistansanordnare godkända av IVO

I Sverige finns det över 1000 assistansbolag att välja mellan, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Många gånger vara mycket svårt och tidskrävande att hitta rätt och välja rätt assistansbolag oavsett om man nyligen fått assistans eller har haft assistans länge. Alla Assistansbolag är olika med olika erbjudanden. Vissa är stora och finns över hela landet och har över tusen kunder, en del är små och finns bara lokalt och har några enstaka kunder. 

Assistansmatchning är en kostnadsfri assistansförmedling

Assistansmatchning är en oberoende och kostnadsfri tjänst för dig som har eller av olika anledningar är på väg att få eller precis har fått beslut om personlig assistans. Oavsett vart du bor i Sverige, kan vara Stockholm, Göteborg, Örebro, Vetlanda eller vilken ort som helst i Sverige. När du av olika anledningar behöver byta assistansbolag så hjälper vi dig till det assistansbolag som passar just dig allra bäst. Vi har stor kunskap och erfarenhet från assistansbranschen och våra många samarbetande assistansbolag är noggrant kontrollerade. Det viktiga för oss är att du hamnar i rätt assistansbolag utifrån din situation och dina behov.

Kontakta Assistansmatchning

Som assistanskund ska du känna dig helt trygg med att ta hjälp av Assistansmatchning som assistansförmedlare. Du kontaktar oss och vi pratar sedan med dig om din situation och vilka önskemål och krav du har på ditt nya assistansbolag. Vi summerar och sammanställer den information du ger oss och matchar dig sedan med det assistansbolag som vi anser passar dig bäst. Därefter träffar du vårt föreslagna assistansbolag och med största sannolikhet har vi gemensamt fått fram en perfekt matchning, ni gillar varandra och kan skriva avtal.

Trygghet

Vi utgår alltid från dig och dina behov, det viktigaste för oss är att du känner förtroende och trygghet i att välja Assistansmatchning som din assistansförmedling.

Byt assistansbolag kostnadsfritt idag med hjälp av Assistansmatchning.

Kontakta oss idag!

Din prenumeration kunde inte sparas. Vänligen försök igen.
Din prenumeration på Assistansmatchning har registrerats framgångsrikt.

Vi använder Brevo som vår marknadsföringsplattform. Genom att skicka in detta formulär samtycker du till att de personuppgifter du har lämnat överförs till Brevo för behandling i enlighet med Brevo's Privacy Policy.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram