Vi hjälper dig att välja rätt assistansbolag
Oberoende, tryggt, kostnadsfritt
Ring oss!
020 - 290 900
Maila oss!
info@assistansmatchning.se
020 - 290 900
info@assistansmatchning.se

Ska du byta assistansbolag?

Behöver du ett nytt assistansbolag? Är du inte nöjd med ditt assistansbolag? Har ditt nuvarande assistansbolag blivit av med sitt tillstånd att bedriva assistans? Då är det ganska mycket du behöver tänka på. Enklaste och bästa sättet och samtidigt vara säker på att du gör ett säkert och rätt val är att ta hjälp av ett företag som Assistansmatchning. Vi hjälper personer som har personlig assistans att hitta rätt assistansbolag när man av olika anledningar behöver byta. Vi gör grundliga kontroller av väldigt många assistansbolag. När du kontaktar oss och ber oss om hjälp kan du känna dig trygg och säker på att vi förmedlar ett 100% seriöst och säkert bolag. Vi går igenom din situation , vi lyssnar på dig, på vad du behöver och vilka krav du har på ditt kommande assistansbolag. Alla människor är olika och Assistansmatchning anpassar valet av assistansbolag efter dig och din situation. Helt kostnadsfritt för dig. 

Att byta assistansbolag är kostnadsfritt

Vi hjälper dig till det bästa assistansbolaget för just dig, utan kostnad! Alla människor är olika, med olika behov och helt olika livssituationer. Det finns inte bara ett assistansbolag som kan hjälpa alla med personlig assistans. Kostnadsfritt ser vi till så att du tryggt och lugnt kan välja ett säkert och bra assistansbolag som vi noggrant har kontrollerat. 

Oavsett vart du bor hjälper Assistansmatchning dig med bytet

Vi samarbetar med assistansbolag över hela Sverige. Bor du i Skåne och vill ha ett assistansbolag i Skåne så hjälper vi dig med det. Vi har flera bra och seriösa assistansbolag som vi samarbetar med i Skåne. Samma sak om du bor Södertälje eller i Halmstad. Vart du än bor i Sverige så kan vi hjälpa dig till ett assistansbolag som verkligen passar dig allra bäst.

Ta hjälp av oss för att undvika oseriösa assistansbolag

Tyvärr finns det väldigt många oseriösa assistansbolag i Sverige. Som du kanske läst så uppskattar Försäkringskassan att det kan finnas mellan 50 - 100 oseriösa assistansbolag i Sverige. Det är alltså ca 5-10% av alla bolag som har tillstånd att bedriva personlig assistans i Sverige. Det är verkligen en stor anledning att ta hjälp av en assistansförmedlare som t ex Assistansmatchning när du skall välja ett nytt assistansbolag eller byta ditt nuvarande assistansbolag. Alla de assistansbolag som vi samarbetar med är noggrant kontrollerade av oss, både gällande ekonomi, värdegrunder, anställningsvillkor, inbetalningar av skatter och pensioner, vilka digitala system man använder och väldigt mycket mer. Tveka inte att ta vår hjälp, det kostar ingenting och går även snabbt och väldigt enkelt.

Det går snabbt

Vi är ofta snabba på återkoppling till dig. När du kontaktar oss så svarar vi alltid mycket snabbt, vi bokar tid för en intervju med dig, på telefon, videomöte eller ett hembesök.  Då går vi igenom din nuvarande situation, dina behov och dina önskemål, därefter sammanställer vi den info vi fått från dig och kan sedan ganska snabbt, kanske bara några timmar välja ut det assistansbolag som vi tror skulle passa dig allra bäst. Det assistansbolag vi då rekommenderar till dig har vi givetvis redan kontrollerat och godkänt och det som återstår är att du skall träffa bolaget. Det blir oftast ett möte hos dig och det sker oftast bara några dagar efter vårt första samtal. Assistansbolaget som vi rekommenderar kommer hem till dig eller så ses ni någonstans där det passar dig bäst, oftast är det bäst att träffas i den miljö och på den plats där assistansen skall utföras. Vår tro och vår förhoppning är att allt skall stämma perfekt mellan dig och assistansbolaget och ni kan därför skriva ett uppdragsavtal direkt. 

Det är enkelt

Precis så enkelt är det att byta till ett riktigt bra och kontrollerat assistansbolag som ger dig en bättre vardag och ett bättre liv.

Det är säkert

Ta det säkra före det osäkra, ta hjälp av oss.  Du vill inte hamna i ett assistansbolag som inte lyssnar på dig, eller som inte hjälper dig med assistansen så som du behöver, kanske kan de inte hitta assistenter till dig,  eller så lovar dom massor som de inte håller när det väl gäller. Varje dag får vi höra från brukare att de inte får hjälp av sitt assistansbolag eller att de är svåra att nå eller inte hör av sig eller annat betydligt mycket värre än så.

Väljer du att ta hjälp av en assistansförmedling som Assistansmatchning så kan vi garantera dig ett riktigt bra assistansbolag som passar dig allra bäst, utifrån hur du vill att ha det och hur din situation ser ut.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig på det sätt som du önskar. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram