Vi hjälper dig att välja rätt assistansbolag
Oberoende, tryggt, kostnadsfritt
Ring oss!
020 - 290 900
Maila oss!
info@assistansmatchning.se
020 - 290 900
info@assistansmatchning.se

Byta Assistansbolag i Örebro

Byta Assistansbolag i Örebro

I Örebro finns det många Assistansbolag att välja mellan. Dels finns det bolag som har huvudkontor i  Örebro och dels finns det bolag med huvudkontor i tex Stockholm, Göteborg eller Malmö som har ett regionkontor eller lokalkontor i Örebro.  I Örebro finns de allra största assistansbolagen med väldigt många kunder och även många mindre assistansbolag med bara ett fåtal kunder.

Vår bedömning är att det finns 200 - 250 assistansbolag att välja mellan för den som är assistansberättigad och skall välja ett assistansbolag i Örebro.

Svårt att välja

Det finns massor med saker som du som assistansberättigad behöver kontrollera innan du väljer ett nytt bolag.

Det kräver en hel del kunskap och framförallt krävs det att du lägger ner ganska mycket tid och att du har kunskap om hur du går till väga. Bland annat skall du kontrollera bolagets ekonomi, om de har skulder, betalar de skatter och försäkringar mm. Hur bra är de på att rekrytera, har de jour eller hur löser de akuta bemanningar, man bör även ta referenser från andra kunder. Villkor för assistenter, hur de hanterar assistansomkostnader, värdegrund och massor med annat grundläggande för att verkligen vara säker på att du väljer rätt assistansbolag för just dig.

Som du ser så är det väldigt mycket att kontrollera innan du gör ditt val, då kan det vara ett smart val att anlita en assistansförmedling som t ex Assistansmatchning.

Vi har gjort kontrollerna och du får hjälp att byta assistansbolag helt kostnadsfritt

Vi på Assistansmatchning har kontrollerat våra samarbetspartner och jobbar kostnadsfritt för dig som har personlig assistans och som vill byta assistansbolag.

Vår kostnadsfria tjänst är till för att hjälpa dig, inte bara i Örebro utan oavsett var i Sverige du bor. Vi hjälper dig till det assistansbolag som passar just dig allra bäst oavsett om du bor i Örebro, Göteborg, eller Uppsala,  du låter oss med vår kunskap och erfarenhet göra det svåra och tidsödande jobbet att hitta rätt assistansbolag till dig.

Enkelt för dig som har personlig assistans

I och med att vi redan gjort allt förarbete så är det enkelt för dig, du kontaktar oss, vi ställer sedan ett antal frågor till dig som du svarar på, därefter matchar vi dig mot ett av det assistansbolag som vi anser passar dig allra bäst.

Vi gör det enkelt att byta assistansbolag.

Byt assistansbolag kostnadsfritt idag med hjälp av Assistansmatchning.

Kontakta oss idag!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram