Vi hjälper dig att välja rätt assistansbolag
Oberoende, tryggt, kostnadsfritt
Ring oss!
020 - 290 900
Maila oss!
info@assistansmatchning.se
020 - 290 900
info@assistansmatchning.se

Byta Assistansbolag i Skåne

Vill du byta assistansbolag i Skåne? Då är det ganska mycket du behöver tänka på. Enklaste och säkraste sättet är att ta hjälp av Assistansmatchning. Vi är ett företag som gör noggranna kontroller av många assistansbolag. När du ber oss om hjälp kan du känna dig lugn och säker på att vi förmedlar ett seriöst och säkert bolag. Vi  lyssnar på dig, du får berätta om din situation och vad du behöver och vilka krav du har på ditt assistansbolag. Vi vet att alla är olika och har olika behov, vi anpassar valet av assistansbolag efter dig och din situation. Att ta hjälp av Assistansmatchning är helt kostnadsfritt för dig. 

Kostar alltså inget för dig

Vi hjälper dig till det bästa assistansbolaget, för dig, helt utan kostnad. Alla människor är olika, alla har olika behov och helt olika livssituationer. I Skåne finns det väldigt många assistansbolag och därför kan det vara svårt att välja rätt assistansbolag som hjälper dig med din personliga assistans. Kostnadsfritt ser vi till så att du hamnar i det assistansbolag som vi anser är bäst för just dig. 

Oavsett vart du bor i Skåne

Vi samarbetar med assistansbolag över hela Sverige. Bor du i Skåne och vill ha ett bra assistansbolag i Skåne så hjälper vi dig med det. Vi samarbetar med flera bra och seriösa assistansbolag i Skåne. Samma sak gäller om du bor i Blekinge eller Småland. Vart du än bor i Sverige så kan vi hjälpa dig till ett assistansbolag som verkligen är bäst för just dig och dina behov.

Oseriösa assistansbolag

Tyvärr finns det väldigt många oseriösa assistansbolag i Sverige. Som du kanske läst så tror Försäkringskassan bedömer att det kan finnas mellan 50 - 100 oseriösa assistansbolag i Sverige. Det är alltså ca 5-10% av alla bolag som har tillstånd att bedriva personlig assistans i Sverige. Det är verkligen en stor anledning att ta hjälp av en assistansförmedling som tex Assistansmatchning när du skall ha ett nytt assistansbolag eller byta ditt nuvarande assistansbolag i Skåne. Alla assistansbolag som vi på Assistansmatchning samarbetar med i Skåne är noggrant kontrollerade av oss, både gällande ekonomi, värdegrunder, anställningsvillkor, inbetalningar av skatter och pensioner, vilka digitala system man använder och väldigt mycket annat.

Snabbt 

Vi är snabba på återkoppling till dig. När du tar kontakt med oss så svarar vi alltid mycket snabbt, vi bokar tid för en intervju med dig, då går vi igenom din nuvarande situation, därefter sammanställer vi den information vi fått av dig och sedan kan vi snabbt, kanske bara några timmar senare välja ut ett assistansbolag som vi tror skulle passa just dig allra bäst. Det assistansbolag vi då rekommenderar till dig har vi givetvis redan kontrollerat och godkänt och det som återstår är att du skall träffa assistansbolaget. Det blir oftast ett möte hemma hos dig och det sker oftast bara några dagar efter vårt första samtal. Assistansbolaget som vi rekommenderar kommer hem till dig eller så ses ni någonstans där det passar dig bäst, oftast är det bäst att träffas i den miljö och på den plats där assistansen skall utföras. Vår tro och vår förhoppning är att allt skall stämma perfekt mellan dig och assistansbolaget och ni kan därför skriva ett uppdragsavtal direkt. 

Väldigt enkelt

Så enkelt är det att byta till ett riktigt bra och kontrollerat assistansbolag när du tar hjälp av Assistansmatchning. Tveka inte att kontakta oss.

Ta det säkra före det osäkra

Ta det säkra före det osäkra, ta hjälp av Assistansmatchning. Du vill inte hamna i ett assistansbolag som inte lyssnar på dig, eller som inte hjälper dig med assistansen så som du behöver, kanske kan de inte hitta assistenter till dig,  eller så lovar dom massor som de inte håller när det väl gäller. Varje dag får vi höra från brukare att de inte får hjälp av sitt assistansbolag eller att de är svåra att nå eller inte hör av sig. 

Välj att ta hjälp av Assistansmatchning

Väljer du att ta hjälp av en assistansförmedling som Assistansmatchning så kan vi garantera dig ett riktigt bra assistansbolag som passar dig allra bäst, utifrån hur du vill att ha det och hur din situation ser ut. Välkommen att kontakta oss.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram