Vi hjälper dig att välja rätt assistansbolag
Oberoende, tryggt, kostnadsfritt
Ring oss!
020 - 290 900
Maila oss!
info@assistansmatchning.se
020 - 290 900
info@assistansmatchning.se

När du behöver byta assistansbolag

Om du av olika anledningar inte är nöjd med det assistansbolag som idag sköter din personliga assistans och du känner att det är dags att byta bolag, då finns det några saker vi tycker att du skall tänka på.

Tidskrävande

Det finns en hel del saker som du som assistansberättigad behöver kontrollera innan du väljer ett nytt bolag. 

Det kräver en hel del kunskap och framförallt krävs det att du lägger ner ganska mycket tid och att du har kunskap om vad du skall titta efter.. Bla bör du kontrollera att det finns tillstånd, kolla bolagets ekonomi, om de har skulder, betalar de skatter och försäkringar mm. 

Hur bra är det på att rekrytera, om de har  jour eller hur de löser akuta bemanningar.

Har man möjlighet så bör man även ta referenser från andra kunder som finns i bolaget. 

Du skall på ett enkelt sätt få veta villkor för assistenter, hur de hanterar assistansomkostnader mm. Ta gärna reda på värdegrund och massor med annat grundläggande för att verkligen vara säker på att du väljer det assistansbolag som verkligen är rätt för just dig.

Många saknar kunskap, tid och ork

Tyvärr är det många som inte har möjlighet eller kunskap att göra dessa kontroller eller ställa rätt frågor, risken blir då att man återigen blir missnöjd eller kanske till o med lurad och man tvingas då försöka byta assistansbolag  igen med allt vad det innebär. 

Ta hjälp av en assistansförmedling.

Assistansmatchning är en assistansförmedlare som kan hjälpa dig att göra allt det vi beskrivit i texten ovan. Vi gör alla kontroller åt dig,  du behöver inte göra något annat än att kontakta oss och berätta om din situation, sedan löser vi resten. Vi arbetar helt oberoende och vi gör det kostnadsfritt för dig som är assistansberättigad och som vill byta assistansbolag. Vår kostnadsfria tjänst är till för att hjälpa dig, oavsett var i Sverige du bor. Vi hjälper dig till det assistansbolag som passar just dig allra bäst, var du än bor i Sverige. Du låter oss med vår kunskap och erfarenhet göra det svåra och tidsödande jobbet att hitta rätt assistansbolag till dig.

Enkelt och tryggt för dig som har personlig assistans

Vi på Assistansmatchning gör allt arbete åt dig, därför är de så enkelt för dig.

Du kontaktar oss, vi ställer ett antal frågor till dig som du svarar på, därefter matchar vi dig mot det assistansbolag  som vi kontrollerat och som vi anser passar dig allra bäst.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram